woensdag 24 oktober 2012

Druk najaar oa met Kerstmarktjes!

Hier zijn we dan weer!

Snel een overzichtje van alle marktjes waar we dit najaar te vinden gaan zijn!

Zaterdag 27 oktober: Workshop " creatief met textiel" in Standaard Boekhandel Haacht! Dit ter ere van de opendeurdagen! Deze work shop is voor kinderen vanaf 6 jaar tussen 15u en 16u! Inschrijven is nodig aangezien we max 10 kindjes kunnen laten meedoen!!

Zondag 28 oktober: handgeMa(r)kt in Genk! Dit is van 10u t.e.m 17u30 in de C-mine!
Kom zeker eens een kijkje nemen naar al dat moois!

Zondag 17 november: (Ver)wondermarkt in Heverlee! Dit is van 10u t.e.m 19u!
De (Ver)Wondermarkt is een hippe en creatieve markt i.s.m Alvinnenberg vzw.

Zondag 25 november: FabriK MagiK in Nijlen! "Fabrik Magik is een project voor mensen met de magische eigenschap om van iets eenvoudigs, iets prachtigs te maken!
Het is een project voor mensen bij wie het bruist en kriebelt en die op zoek zijn naar een uitlaatklep voor hun creativiteit.
En wat is er dan leuker dan een marktje om die zelfgemaakte spullen te kunnen etaleren en verkopen?"

Vanaf hier is het tijd voor de meest sfeervolle periode van het jaar! Kerstmarktjes!!!!
 
Zaterdag 1 december: Kerstmarkt in Mille mag de spits afbijten in de maand december! De allereerste  creatieve - retro - home made - bio Kerstmarkt In Mille!
Waar: Rue Jules Coisman 31A - 1320 Hamme-Mille - dit tussen 13u t.e.m 18u!

Zondag 2 december: Hip & Handig, DE KERSTEDITIE, in Leuven! Dit zal van 14u t.e.m 18u plaats vinden in de Brusselsestraat 61a in Leuven!

Zaterdag 8 december: Ambachtelijke Kerstmarkt in Wakkerzeel! Deze leuke markt kan je vinden het dorpscentrum! Allemaal leuke gezellige kraampjes rond de kerktoren! Sfeer zal er zeker zijn!! Hier kan je komen snuisteren tussen 17u en 22u!

Zaterdag 22 december: Ambachtelijke Kerstmarkt in Tildonk! Hier kan je ook terecht tussen 17u en 22u! Gezellig rond kuieren, iets eten, iets drinken en veel kraampjes om de laatste kerstinkopen te doen!

Zo dit is het voorlopig voor dit jaar! Er kunnen nog 2 marktjes bijkomen, maar hier heb ik nog geen bevestiging van gekregenn! Hopelijk zie ik jullie op een van de komende marktjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten